Rólam

a DJ

a DJ

Legyen a hangulat a legjobb kezekben!

a DJ

Ha már rám találtál... 🙂

85 óta dolgozik a lemezlovas szakmában. Jó humorú ötletgazda, terhelhető, kreatív személy.

Már 19 évesen főállásban szórakoztat heti 7! éjszakát Szolnok akkoriban „leg-leg” szórakozóhelyén, a Pelikán Szálló bárjában. Felfigyelnek rá és egyre többrétű feladattal bízzák meg. Például a ma már sajnos feledésbe merült legendás Pincér Futóversenyek szpíkere lesz.

Az Autó kiállításokon szintén zenész és a Szolnoki Tunning Találkozó sem kivétel. Utcabálokat tart 85-től egészen napjainkig. (Szolnok város Szilveszteri bulijainak rendszeres házigazdája.)

Szolnok első kereskedelmi rádiójának két hetes próbaadása után nagy lendülettel rádiózik a Rádió 2000-ben évekig, majd a később induló Aktív Rádió műsorvezetője lesz. Több műsorát még ma is emlegetik. Közben pályafutása, mint dj felfelé ível. Az országos Dj bajnokságon (DMC) is megméretteti magát barátjával, László Robival. Országos 8. helyre szkreccselik magukat. Néhány közös zenét készít Judyval. (Groovehouse) Mint lemezlovas megfordul az ország sok neves klubjában. Fellépései során a magyar könnyűzenei élet számos képviselőjével köt ismeretséget, barátságot. Világsztárok is fellépnek retró bulijain! Dr. Alban, a New Ottawan és Mr. President!

Néhány a huzamosabb ideig tartó rezidenciái közül:

ELENGEDHETETLEN RÉSZE VAGYOK A RENDEZVÉNYNEK

Ez gombócból is sok...

A tökéletes helyszín, a hibátlan ételek az asztalon a páratlan felszolgálás és figyelmesség a személyzettől. A fotós és a videós, bármilyen eseményről is legyen szó a valódi szórakozást a minőségi és a hangulatot a zene teremti majd meg a teremben.
És gondoljunk bele mit fognak mondani hetekkel, hónapokkal később? Emlékeztek, hogy mekkora buli volt.
A zene tölti be a legfontosabb szerepet az egész estében.

Tiszafüred – Morotva diszkó bár, Martfű – Pepita Center, Szolnok – Matróz Diszkó, Club Victory, Elit Club, IQ Club, Cantaloop, Pince Club, Moonlight Retro,
Tiszaföldvár – Sport Presszó, Kis Sport Club, 
Jászberény – Pannónia Diszkó .

Legyen Tiéd a kedvelt feeling!

retro dj

Mitől vagyok egyedi?

Próbálj ki és meglátod...

Számomra minden rendezvény egy új kihívás. Kihívás melynek meg kell felelni. Ehhez kellenek a megfelelő tapasztalatok. Sokrétű tudás, zenei, műszaki ismeret, határozottság, kompromisszum készség és némi alázat a szakmai iránt. Az elmúlt közel 40 évben levezényelt több ezer zenés rendezvény főszereplőjeként nem ismerek lehetetlent!

Legyen Tiéd a kedvelt feeling!

Mind ezek mellett!

Ország szerte fellép néhány számára emlékezetes helyen:

Budakalász – Jungle Club, Veresegyház – Meli Disco Club, Rétság – Double Dance Club, Döröske – Tropical Strand Diszkó, Fonyód – Delta Club, Szombathely – Club Africa, Gyöngyös – City Diszkó, Kaposvár – Retro Club, Siófok – Fáraó Retro Club, KHUFU Music Club, Szolnok – Heaven Bisztro, Bowling Center, Garden Hotel, Dokk Terasz, Sörárium, Galéria étterem. A szolnoki kosármeccsek hangulatfelelőse. Hajrá Olaj!

mindig, mindig...

Szolnok vármegye legismertebb lemezlovasa évtizedek óta!

én (ha nem is a legszebb lányok közül…)