Szolgáltatásaim

a DJ

a DJ

- Esküvő
- Céges rendezvény
- Családi rendezvény
- Party & Retro DJ

a DJ

Esküvő Dj

Valamikor a kétezres évek elején kezdődött számomra az esküvőkön történő zenélés. Itt nyilván más szempontok és elvárások kerültek előtérbe mint a klubokban de ez sem okozott problémát és gyorsan felvettem a ritmust a professzionális kivitelezés tekintetében. Persze fontos a többi összetevő is, melyek alkotják végül a tökéletes összképet. Nagyon sok múlik a szervezőn, a díszleten, a ceremóniamesteren vagy vőfélyen, a gasztronómián, a felszolgálás minőségén, a személyzet profizmusán és helyszínen is de azt gondolom, hogy egy figyelmes és gondos DJ a profizmusával sokat tud tenni a siker érdekében.

Céges Rendezvény

A céges rendezvények tekintetében fontosnak tartom a zenei sokrétűséget és tájékozottságot. Nem árt ha némi műsorvezetői vér is csordogál az ereinkben és bátran, határozottan használjuk a mikrofont a kellő pillanatokban nagy figyelmet szentelve a közönség igényeinek. A spontán kreativitás is fontos erény lehet és vidám, emlékezetes pillanatokat okozhat időnként. 🙂

Party-Retro Dj

Az én olvasatomban a party dj feladata ott kezdődik, hogy felismerje és kiszolgálja az éppen aktuális igényeket és a buli eléjétől a végéig lehetőség szerint tartsa „forrásponton” a hangulatot. Ha ez sikerül, nagy baj nem lehet. Nem árthat szem előtt tartani az esetleges meghívott fellépők zenei hovatartozását és ügyesen beilleszteni a stílusban azonos zeneszámokat a megfelelő időben a közös siker érdekében. Még három fontos dolog! Mosolyogni! Mosolyogni! Mosolyogni!

Családi események

Ezen események rendkívül sokrétűek. Bármi előfordulhat kezdve a ballagástól, az érettségi bankettől a legény vagy leánybúcsún keresztül egészen a névnapok, születésnapok, a házassági évfordulók vagy akár a nyugdíjba vonulás megünnepléséig a teljesség igénye nélkül. Itt szintén teret kap, illetve kér a zenei sokoldalúság és a spontanitás.

Cégek akik már engem választottak

mindig, mindig...

Szolnok vármegye legismertebb lemezlovasa évtizedek óta!

én (ha nem is a legszebb lányok közül…)

Eszenyi feeling!

Hat év után ismét Szolnokon került megrendezésre a 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ismét a záróeste hangulatfelelőse lehetek! Köszönöm!

Mindig mindig!